UDTALELSER

Flemming Ravnsborg Andersen, adm. direktør for Juvelgruppen

I JBS Vinderrekruttering har vi fået en partner som forstår sig på vores virksomhed. Et rekrutterings bureau og som ikke blot sender os egnet kandidater, når der er behov, men som løbende følger os i vores udvikling og byder ind med egnede emner og nyttige indsigter relevante for vores success. Vi nyder godt af at trække på deres store netværk.

I rekrutteringsfasen gavner det tætte samarbejde, og gør at vi hurtigt bliver præsenteret for pre-selected top kandidater. Gennem velforberedte samtaler, når vi hurtigt ind til hjertet i ansøgeren, og effektivt og professionelt får vi udvalgt vores fremtidige medarbejder.

JBS Vinderrekruttering behandler alle kandidater med empati og værdighed; Det er vigtigt for mig og for Juvelgruppen, da det smitter af i folks holdninger til os som virksomhed og mulig fremtidig arbejdsgiver.

Lars Hoffmann, salgsdirektør hos House of Control

Hos House of Control er vi altid på jagt efter dygtige salgsprofiler. I enhver rekruttering er det vigtigt at vide at det netværk som JBS Vinderrekruttering har er i spil.

Vigtigt er det også at jeg på forhånd får en kompetent screening af ansøgerfeltet. På den måde bruger jeg kun tid på de kandidater som rent faktisk matcher den profil vi søger hos os. Ligeledes sætter jeg stor pris på det udførlige tilbagemeldingsskema jeg får på hver enkelt kandidat.

JBS Vinderrekruttering kender sælgere og salgsbranchen hvorfor det er det naturlige valg for os når vi skal finde medarbejdere i Danmark.

René Fabricius Weichel, salgschef hos lederne

Vi har igennem flere år samarbejdet med JBS Vinderrekruttering i forbindelse med etableringen af en salgsstyrke i Jylland/Fyn samt udvidelse af salgsafdelingen. JBS Vinderrekruttering har hjulpet med at finde de rette kandidater og det har været en stor hjælp at virksomheden både er repræsenteret i Jylland og Sjælland.

JBS Vinderrekrutterings store erfaring med rekruttering af Key account managers og store netværk har været medvirkende til vi har fået de rette kandidater til at bestride vores stillinger. Samtidig har interview-processen af kandidaterne fungeret professionelt, hvor vi har fået et godt indblik i den enkelte kandidat.

Blandt andet har vi værdsat den personlige kontakt, der er til alle kandidater, som har været til samtale. For vi sætter pris på det er personligt og professionelt. Vi kan derfor kun anbefale andre virksomheder at anvende JBS Vinderrekruttering til at finde jeres næste ”super sælger”.

Anders Taunø, salgsdirektør i Würth Danmark

Jeg har benyttet JBS vinderrekruttering i forbindelse med rekruttering af en regionschef hos Würth Danmark. De tre kandidater vi blev præsenteret for, levede alle sammen op til vores forventninger og vi fik ansat en rigtig “vinder” til jobbet. Hele forløbet med John Sørensen var yderst professionelt og jeg kan kraftigt anbefale JBS vinderrekruttering.

Thomas Christensen, direktør i Divisionsforeningen Håndbold

JBS Vinderrekruttering styrede vores proces i forhold til at tilknytte en ny kollega til en nyoprettet stilling, som eventchef for dansk elite klubhåndbold.

Der har igennem hele forløbet været en god og nem og frem for alt personlig kontakt til og fra JBS Vinderrekruttering og kandidaterne har alle fået hurtige, ærlige og personlige svar gennem alle faser.

Kandidaterne har sat stor pris på dette også selv om det jo ikke altid betød videre kvalifikation i processen.

John har været god til at sætte den rigtige stemning under samtalerne, og har været god til at få samtalerne tilbage på rette sted, når de stak af til højre eller venstre.

Simone Krogh Prein, Tekstkonsulent og stifter af WordC, www.wordc.dk

Jeg mødte tilfældigt John B. Sørensen i forbindelse med opstart af min virksomhed, hvor jeg var på udkig efter nye medarbejdere og kunder. John tog imod mig med åbne arme, og var meget lydhør over for mine idéer. John ytrede nogle vinderidéer/vinderråd, som jeg kunne handle direkte på for at få gang i min virksomhed. Efter blot 4 måneders sparring resulterede de mange gode råd og nye netværk sig i, at min virksomhed er kommet på vinderkurs i dag.

Personligt har jeg lært meget af John, hans kompetencer og evne til at forstå andre mennesker.

John har uden tvivl været den primære årsag til, at der er kommet gang i virksomheden i dag, og at netværket er blevet udvidet markant.

John KAN se vindere, så jeg vil på det varmeste anbefale John B. Sørensen fra JBS Vinderrekruttering til alle, som har brug for en fantastisk, fagligt stærk og motiverende konsulent.

Scroll to top