OM JBS

JBS Vinderrekruttering ejes af John B. Sørensen, mens Benny Resen arbejder som konsulent og coach. Begge har en fortid som salgschef og salgs- og markedsdirektør.

Med vores baggrund og erfaring finder vi vindere til din virksomhed gennem et stort netværk og via vores kandidatbank inden for kundeservicemedarbejdere, koordinatorer, salgsassistenter, telemarketingsælgere, sælgere, storkundesælgere, salgschefer og salgsdirektører.

Vi har begge siddet i lederfunktioner og skabt resultater. Vi ved, hvad der skal til – både når det gælder salg, og når det gælder om at finde de rigtige kandidater første gang. Det er kun vindere, der tæller. En god medarbejder er guld værd for virksomheden – og omvendt kan en mindre god medarbejder koste mange penge i spildt løn, ødelagte emner, tabt indtjening og i dårligt renommé.

Vi samarbejder i dag med mange salgsorganisationer fra store virksomheder som blandt andet Live Nation Danmark, AFA JCDecaux og Søndagsavisen A/S til mindre, men markante virksomheder som House of Control Denmark A/S. Vi rekrutterer, træner og motiverer for organisationer, og vi har rigtig mange vinderkandidater.

Vores mission er at sikre succes for både virksomheder og sælgere, og vores vision er fortsat at være kendt for at levere vindere.

JBS Vinderrekruttering er markant inden for rekruttering og search på alle niveauer i relation til salg og kundeservice, uanset om opgaven er i Øst- eller Vestdanmark.

"For at opnå et særligt resultat, skal man ville netop dette resultat. Hvis man vil et særligt resultat, så vil man opnå det. Vi ansætter kun folk, der kan opnå resultater ..."

MEDARBEJDERE

John B. Sørensen
Indehaver

Scroll to top